Flarup skeldar á Swim.dk

Fyrrverandi danski landsliðssvimjarin Michael Flarup heldur á Swim.dk lítið um úttalilsið hjá Lars Sørensen í sendingini “Lige på og Sport” í gjár, at hann (Sørensen) bara kendi til éitt tilfeldi av matarólagi í danskari landsliðssvimjing, sum tá varð viðgjørt á allan hátt rætt. Hann hevði eftir øllum at døma sjálvur trupulleikar, og lýsir støðuna til tíðir sum beinleiðis happing.

“Lars Sørensen siger, at han kun kender til et enkelt individ med spiseforstyrrelser i dansk svømning, hvilket sikkert også er rigtig nok, men måske er det mangel på viden om danske forhold? Pesonligt kender jeg flere tidligere svømmere, der under og efter deres karriere har (haft) massive problemer med vægt og dertilhørende selvværd. Det er en katastrofe, og det er mangel på respekt overfor medlemmerne af dansk svømning, at ledelsen ikke har mere følelse med hvad der foregår. Desværre er det ikke noget særsyn, for den struktur der hersker i toppen af dansk svømnings ledelse.”

One thought on “Flarup skeldar á Swim.dk”

  1. ”Jeg kan huske dig fra sidste år, dengang var du tyndere.” Sådan lød ordene fra den spanske svømmestjerne under et træningsophold på Gran Canaria og hvis bare denne ene kommentar stod alene og så fra en udenlandsk svømmer, men gennem alle mine år som aktiv kæmpede jeg med disse typer af kommentarer. Jeg husker hvorledes en tidligere landstræner jokede med at han ville sammenligne mig og JC (Jacob Carstensen) og sige at JC var den gamle type svømmer, og jeg var den nye type dansk svømning ville satse på. Jeg var dengang femten år gammel og smilede bare, med den underforståede ironi til efterretning. JC var sammen med Mette Jacobsen heltene for mig, så bemærkningen kunne lige så godt have været ”Du bliver sgu aldrig til noget!”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.